Member Login

Member Login

Username
Password *

 

 Masukomi Sushi Bar February special course! (from Monday, Feb. 3rd)

Masukomi Sushi Bar is pleased to announce a special course celebrating Japan's favorite winter delicacy,
the Tora Fugu (blowfish) Nabe (Stew), offered to FCCJ members from February 3rd.
The course includes the finest quality of Tecchiri blowfish stew alongside a course of select sushi.
Enjoy the delicacies with a cup of fugu fin sake on the house.

Sushi Course with Fugu Na-be Stew 9,000 yen (9,900 yen)*
Complimentary Fugu "Hi₋Re" Sake

Selection of Appetizers
Sashimi Plate (2 types)
Fugu Stew
Deep Fried Fugu Fritters
House Specialty Selection
DeLuxe Sushi Plate
Sweetened Tamago
Miso Soup
Dessert

*The special course is available only to guests with confirmed reservations made by the day before.
Reservations are accepted by phone at 03-3211-8184 (direct).

We look forward to welcoming you at the Masukomi Bar.

The Masukomi Sushi Bar

Masukomi Sushi Bar Special March Offer (From March 2nd Monday)

To show our gratitude for your loyal patronage, all dinner guests to the Masukomi Sushi Bar in the month of March will receive a glass of our popular rose sparkling wine [Valdivieso] from Chile to enhance your spring dining experience.

Awaiting you will be the finest picks of the day's fresh catch from Toyosu Fish Market where the range of the season's favorites is growing more tempting by the day.  Don't miss the wide array of clams, blue willow shellfish along with this month's delectable bonito, cherry bream and hotaru squid.

Come soon! Come often! ..... for an elegant glass of sparkling on the house to accompany the season's delectable fruits of the sea. The offer is good throughout the lovely month of March.

We look forward to welcoming you to the Masukomi Sushi Bar.

The Masukomi Sushi Bar

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

マスコミ寿司バー 2月からのスペシャルコースのお知らせ (2月3日月曜より)

マスコミ寿司バーでは2月3日(月)より、てっちり(ふぐ鍋)が入る寿司コースをご用意させていただきます。
ヒレ酒もつくお得なコースになりますので、この機会に是非マスコミ寿司バーをご利用ください。

ふぐ鍋入り寿司コース 9,000 円 (税込み 9,900円)*
ヒレ酒一杯サービス付き

刺身二品盛
ふぐ鍋
ふぐから揚げ
箸休め
特上寿司五貫
玉子
味噌汁
デザート

*御予約戴きました方のみのご提供となりますので 前日までの御予約をお願いいたします。

ご予約はメールでは受け付けておりません、必ず電話でのご予約をお願い致します。
03-3211-8184 (マスコミ寿司バー直通)

この機会に是非マスコミ寿司バーをご利用下さい。
従業員一同、会員の皆様のご来店をお待ちしております。

マスコミ寿司バー

マスコミ寿司バーより3月の特別提供サービス (3月2日 月曜日より)

この度マスコミ寿司バーでは日頃の感謝の意味も込めまして、3月2日の月曜日からディナータイムにご来店されたお客様全員に、
ロゼのスパークリングワインをお一人様に一杯ご提供させていただくことにいたします。普段より当店にてご好評いただいております、チリ産のスパークリングワイン【バルディビエソ】のロゼになります。豊洲市場に出回る物も段々と春の魅力ある食材が多くなってきております。
生のとり貝や青柳貝、ハマグリ等の貝類に加えて春カツオや桜鯛、ホタルイカ等、季節を代表する
寿司ネタをご用意しておりますので この機会に是非、マスコミ寿司バーをご利用ください。スタッフ一同、会員様のご来店を心よりお待ちしております。

マスコミ寿司バー

 

Go to top