Member Login

Member Login

Username
Password *

Masukomi Sushi Bar -Special Offer in October (as of Oct 1st)

Weekday limited service
Those who have booked the Gosho course only on weekdays will be served a seasonal fresh oyster per person and a glass of Hiyaoroshi (Japanese sake).

Gosho course: 8,250 yen (including tax)

Saturday limited service
Free drinks are available for those who have booked the Tougu Course or Gosho Course.

Tougu Course: 7,700 yen (including tax)

Gosho course: 8,250 yen (including tax)

In both cases, reservations are required. Please make a reservation for the weekday limited service until the day before your visit and for the Saturday limited service by the same day.
Reservations are accepted by phone only at 03- 3211- 8184 Direct.
We look forward to welcoming you to the Masukomi Sushi Bar.

The Masukomi Sushi Bar

------------------------------------------------------------------------------------

マスコミ寿司バー 10月イベント (10月1日現在)

コース料理を御予約された方のみの限定サービス

平日限定サービス
会席メインの御所コースをご予約された皆様に旬の生ガキ一個と日本酒ひやおろし1杯をサービス致します。

御所コース: 8,250円 (税込み)

土曜日限定サービス
お寿司がメインの東宮コース又は、会席メインの御所コースをご予約された皆様にお飲物を無料にてサービスさせていただきます。

東宮コース: 7,700円 (税込み) 御所コース: 8,250円 (税込み)

※どちらも要予約、平日限定はご来店日の前日まで、土曜日限定は当日までにご連絡ください。
尚、ご予約はメールでは受け付けておりませんので、必ずお電話でのご予約をお願い致します。
※ご予約はメールでは受け付けておりません、必ず電話でのご予約をお願い致します。マスコミ寿司バー直通03-3211-8184
会員様のご来店、従業員一同心よりお待ちしております。

マスコミ寿司バー

------------------------------------------------------------------------------------

 

マスコミ寿司メニュー

Please click down here. (pdf information available)

Autumn Limited Menu
Seafood Shabu-Shabu with Matsutake Mushroom Course
¥ 8,000 per person (excl. tax)

Reservations are accepted by phone only at 03- 3211- 8184 Direct.

 

 
 
マスコミ寿司バー直通 03-3211-8184

 

 

 

 

Go to top