Member Login

Member Login

Username
Password *

 

 Masukomi Sushi Bar February special course! (from Monday, Feb. 3rd)

Masukomi Sushi Bar is pleased to announce a special course celebrating Japan's favorite winter delicacy,
the Tora Fugu (blowfish) Nabe (Stew), offered to FCCJ members from February 3rd.
The course includes the finest quality of Tecchiri blowfish stew alongside a course of select sushi.
Enjoy the delicacies with a cup of fugu fin sake on the house.

Sushi Course with Fugu Na-be Stew 9,000 yen (9,900 yen)*
Complimentary Fugu "Hi₋Re" Sake

Selection of Appetizers
Sashimi Plate (2 types)
Fugu Stew
Deep Fried Fugu Fritters
House Specialty Selection
DeLuxe Sushi Plate
Sweetened Tamago
Miso Soup
Dessert

*The special course is available only to guests with confirmed reservations made by the day before.
Reservations are accepted by phone at 03-3211-8184 (direct).

We look forward to welcoming you at the Masukomi Bar.

The Masukomi Sushi Bar

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

マスコミ寿司バー 2月からのスペシャルコースのお知らせ (2月3日月曜より)

マスコミ寿司バーでは2月3日(月)より、てっちり(ふぐ鍋)が入る寿司コースをご用意させていただきます。
ヒレ酒もつくお得なコースになりますので、この機会に是非マスコミ寿司バーをご利用ください。

ふぐ鍋入り寿司コース 9,000 円 (税込み 9,900円)*
ヒレ酒一杯サービス付き

刺身二品盛
ふぐ鍋
ふぐから揚げ
箸休め
特上寿司五貫
玉子
味噌汁
デザート

*御予約戴きました方のみのご提供となりますので 前日までの御予約をお願いいたします。

ご予約はメールでは受け付けておりません、必ず電話でのご予約をお願い致します。
03-3211-8184 (マスコミ寿司バー直通)

この機会に是非マスコミ寿司バーをご利用下さい。
従業員一同、会員の皆様のご来店をお待ちしております。

マスコミ寿司バー

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top