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Asa-kai

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Tuesday, September 13, 2016, 07:30 - 08:45

Mr. Yoshiki Tsuji

Chairman and Head of the Board of Directors, Tsuji Culinary Institute
President of Tsujicho Group

Title: Japanese Cuisine "Tradition and Innovation"

Tsuji Yoshiki

Speaker's profile:
Mr. Yoshiki Tsuji has studied and researched the most recent trends of cuisine throughout the world and used this knowledge to educate the next generation of professional chefs.

His international expertise includes:
* Supervisor of banquet for heads of state at the G8 Kyushu/Okinawa Summit, 2000
* Member of the Research Committee for Contents and Intellectual Properties for the Cabinet Office, 2004
* Keynote speaker for the "Worlds of Flavor International Conference & Festival (WOF)" held at CIA Napa Valley, 2010
* President of the jury at the chef's competition "RED U-35," 2013-2014
* Speaker for the "2014 Gourmet Taiwan Summit & Forum" held at Taipei, 2014
* Member of the Examination Committee for the inscription of "Washoku" on the Representative List of Intangible Cultural Heritage of Humanity by the Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries


Fee:
1,500 yen (including continental breakfast) for members and non-members.
2,000 yen (including continental breakfast & club entrance fee) for non-members.
Reservations recommended: Please call FCCJ at 03-3211-3161
Address: FCCJ, Yurakucho Denki Bldg. North Tower 20F, 1-7-1, Yurakucho, Chiyoda-ku, Tokyo
Note: The Yurakucho Denki Bldg. will open from 7:15am at the North Entrance next to Lawson.


Oct. 11, Nov. 8, Dec. 13
Speakers to be announced

                                                                                     Membership Marketing Committee

早起きの人に朗報!FCCJ「朝会」
辻 芳樹
学校法人 辻料理学館 辻調理師専門学校 理事長・校長、
辻調グループ代表

タイトル:日本料理「伝統と革新」

<プロフィール>
1993年学校法人辻料理学館理事長、辻調理師専門学校校長に就任。
ヨーロッパ、アメリカの食の最前線を調査研究し、その成果をプロの料理人育成に生かしている。

2000年主要国首脳会議(九州・沖縄サミット)にて首脳晩餐会料理監修
2004年内閣の知的財産戦略本部コンテンツ専門調査委員に就任
2010年アメリカで開催された国際料理会議"Worlds of Flavor International Conference & Festival(WOF)"の組織委員を務め、「日本料理における多様性~伝統と革新~」について基調講演
2013年 料理人発掘コンペティション「RED U‐35」の審査委員長
2014年 台湾で開催された「2014 Gourmet Taiwan Summit & Forum」にて講演

その他、農林水産省料理人顕彰制度「料理マスターズ」の審査委員やユネスコ世界無形文化遺産登録検討委員を務め、日本の食文化の発信にも積極的に取り組む。

<詳細>
費用: 会員 1,500円(コンチネンタル朝食付き)、非会員 2,000円(朝食及び施設利用料)
予約: FCCJ(03-3211-3161)まで電話にてご予約下さい。
※非会員の方は、必ず前日までにご予約下さい。
会場: FCCJ 東京都千代田区有楽町1-7-1 有楽町電気ビル 北館20階
※当日は、午前7時15分より1階北側入口(ローソンの隣)から入場できます。
<今後の予定>
9月13日以降は、10月11日、11月8日、12月13日に開催する予定です。

                                                                              メンバーシップマーケティング委員会

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