Member Login

Member Login

Username
Password *

Event Calendar

Calendar

Previous month Previous day Next day Next month
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month
Monday, March 24, 2014, 18:00

olein55toripi

Japanese cuisine has been designated as a UNESCO Intangible Cultural Heritage of Humanity, and interest in Japanese cuisine has become greater than ever, particularly with Japanese beef (wagyu).

Tottori Prefecture has been a wagyu producing region since the Edo Period, and beef here is highly praised. For example, "Tottori Beef Olein 55" has been endorsed as a strategic brand in "Active Agriculture," promoted by the Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries.

In Tottori Prefecture, a campaign is being implemented for the Tokyo area, with the key words "Delicious Tottori Prefecture" and the theme of "Tottori brands: savor deliciousness to the full!" There will be a keynote lecture by the Governor of Tottori Prefecture, Mr. Shinji Hirai, about Tottori's agricultural and livestock products, nurtured by the clear blue Japan Sea and Tottori's green mountains, as well as cultural aspects of Tottori.

The evening is topped off with delicious Tottori Cuisine and Sake.
Tickets are 4,200 yen including tax with buffet dinner and One drink.

The evening is topped off with the drawing of door prizes, Tottori Beef Olein 55 and etc.

 

Sign up soon!Please make your reservation at Reception Desk (3211-3161) or online at http://www.fccj.or.jp ---please log in to reserve. Kindly note reservations cancelled less than 24 hours in advance will be charged in full.

The Entertainment Committee

 

食のみやこ鳥取県の夕べ

 

 

2014年3月24日(月) 6時 開場

鳥取県は江戸時代からの和牛の生産地であり、また、農林水産省が推進する「攻めの農業」における戦略ブランドとして「鳥取和牛オレイン55」が推薦を受けるほどの高い評価を得ています。

鳥取県では、「食のみやこ鳥取」をキーワードに、美味しさ満喫鳥取ブランド!をテーマとする首都圏キャンペーンを実施しています。全国の和牛ブランドの祖となる「気高」号の血統を引く鳥取和牛、鳥取砂丘から生まれた砂丘ながいもの新品種「ねばりっこ」、大山山麓黒ぼく土壌で栽培され、栄養豊富、鮮度が自慢、葉付きで出荷される「キラキラみどり」など、青く澄み渡る日本海、緑豊かな山々で育まれる鳥取県産農畜産物について、そして文化の香り高い風土について、平井伸治鳥取県知事より基調講演を頂きます。

さらに、鳥取県産品を使用した料理メニューのご提供により、日本外国特派員協会会員の皆様へ鳥取県産農畜産物の魅力を味わってください。

当日は、鳥取和牛オレイン55などの多数のドアープライズをご用意しております。

チケットはビュッフェ・ディナーとワンドリンク付きで4,200円(消費税込み)、フロントデスク(3211-3161)またはオンライン(http://www.fccj.or.jp)にて予約を受け付けます。24時間以内のキャンセルは、全額御請求となりますのでご了承ください。

エンターテイメント委員会

 

 

 

 

You must login to confirm your attendance.

Go to top