Member Login

Member Login

Username
Password *

Event Calendar

Calendar

Previous month Previous day Next day Next month
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month
Tuesday, April 01, 2014, 12:00

Exclusively at the Pen and Quill starting April 1, 2014!

We are pleased to announce the long-awaited return of T-bone steak to the FCCJ!

In cooperation with Tottori Prefecture, we are now the only place in Tokyo where you can have a Tottori Wagyu T-bone steak!  These great steaks come in a variety of sizes from 500 grams to 800 grams to fit any appetite.  They are also perfect for sharing. 
 
To go along with your steak, consider trying some of our new great wines, such as "Writers Block" from the Steel Estate and "Director's Cut" from the Francis Ford Coppola Winery.
 
So come and join us for a great steak dinner and wine, along with one of the best views in all of Tokyo.  These delicious steaks will be available only at the FCCJ starting on April 1, 2014!
 
The Food and Beverage Committee
 
プレスクラブ名物Tボーンステーキが復活

お待たせしました!4月1日より皆様からのご要望が多かったTボーンステーキが鳥取県の協力によりFCCJのメニューにカム・バック!

鳥取和牛ステーキのサイズはお好みのまま。500gから800g、更に大きな塊りをシェアして頂くのもご自由です。

東京初のTボーンステーキ・ディナーにお勧めのワインはプレスクラブならではの"ライターズ・ブロック"、フランシス・フォード・コポラ監督のワイナリー産の"ディレクターズ・カット"。

東京の美しい景色を楽しみながら素晴らしいステーキ・ディナーとワインを是非ご賞味ください。

料飲委員会

Go to top