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Saturday, November 08, 2014, 17:30 - 20:30

It is time to make sure that we are properly prepared for the onslaught of winter. And what better way to do this than to have a bit of Fugu-sake (blowfish with sake).

We have a special course for you at the Masukomi Sushi bar that is priced at 6,500 yen (plus tax). This course includes amuse, two types of appetisers, 3 varieties of sashimi, chawamushi (steamed egg custard), several varieties of sushi (including chu-toro, uni and tamago yaki and soup. And we will throw in desert as well!

 

And that is not all! Those of you making reservations get your first ichi-go of "hiyaoroshi" sake to go with the course.
Also we will have "Fugu" or blowfish available by reservation in the Masukomi Sushi Bar. And you will have the chance to try our "blowfish sake", which is a great combination of the sake and blowfish.

We also have courses that feature deep fried blowfish.

This special event will be on Saturdays during the month of November - November 8, 15, 22 and 29.

Also please be advised that we are closed on November 28 (Friday) for a private event.

hiyaorosi

晩秋ひやおろし、ふぐひれ酒イベント

11月、晩秋になりますとだんだん寒くなってきました。

手足も凍るような冬に近づいてくると日本酒ではひやおろしの仕込を始めます。
大寒期に仕込まれた酒を春、夏の間ゆっくりと寝かせ、秋の訪れと共に調和の取れた、適度に熟成したまろやかな味わいになるのを待って出荷される秋の日本酒です。
日本酒が一番美味しい時期なのです。

今回マスコミ寿司では6,500円(税別)のコース【先付け、前菜二点、刺身三点、焼物、揚げ物、握り(中とろ、うにが入った寿司5貫、玉子焼き)お椀、デザート】をご予約のお客様1名につき一合ひやおろしの日本酒をサービスいたします。

それとマスコミ寿司バーでは今年からふぐを始めました。寒くなると同時にフグは一段と美味しくなっていきます。
今回のイベントではふぐのひれ酒も一合、つぎ酒一合もサービスいたします。コースの料理の揚げ物にはフグの唐揚げをお出しいたします。

イベント期間は11月の土曜日(8,15,22,29日)夜のみのご予約のイベントとさせていただきます。
時間は17時30分-20時30分ラストオーダーの21時閉店です。

スタッフ一同心よりお待ち申し上げます。            

11月28日【金】夜は貸切の予約が入りましたのでご了承ください。

宜しくお願いします。

 

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