Member Login

Member Login

Username
Password *

Event Calendar

Calendar

Previous month Previous day Next day Next month
See by year See by month See by week See Today Search Jump to month
Wednesday, December 25, 2019, 11:00 - 21:00

Special Christmas Lunch & Dinner
December 24 & 25, 2019

Date & Time:
Tuesday, December 24
Dinner Only: 18:00-21:00 (L.O. 20:00)

Wednesday, December 25
Lunch: 11:45-14:30 (L.O. 13:30)
Dinner: 18:00-21:00 (L.O. 20:00)

Lunch Menu:
Appetizer: Parma Ham Salad with Parmesan Cheese
Soup: Crab and Shrimp Soup
Entree: Please choose A, B or C when you make your reservation.

A) Roast Turkey
B) Beef Filet Steak with Porcini and Red Wine Sauce
C) Sautéed Sea Bass with Lobster Sauce

Dessert: Chocolate Berry Mousse
Coffee or Tea

Dinner Menu:
Appetizer: Parma Ham, Bruschetta and Shrimp Cocktail
Soup: Fresh Mushroom Soup
Entree: Please choose A, B or C when you make your reservation.

A) Roast Turkey with Stuffing
B) Roast Beef with Potato Gratin
C) Sautéed Sea Bream with Pumpkin Puree

Dessert: Chocolate Berry Mouse and Bitter Caramel Truffle
Coffee or Tea

All main dishes include seasonal veggies.
* We will serve only Christmas Lunch & Dinner on these days.

Venue: FCCJ Pen & Quill Dining Room
Price:
Lunch: 5,000 yen (5,500 yen)
Dinner: 7,000 yen (7,700 yen)

* The price shown in () includes consumption tax.

Please make your reservation with operation office at 03-3211-3161 or This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Reservation cancelled less than 72 hours in advance, will be charged in full,
please reserve early not to be disappointed later, reservation and cancellation are not complete without confirmation.

Food and Beverage Committee

--------------------------------------------------------

FCCJ
クリスマスイブディナー、クリスマスランチ & ディナーのお知らせ

日時:
12月24日(火)
クリスマスイブディナー
18:00~21:00(ラストオーダー20:00)

12月25日(水)
クリスマスランチ
11:45~14:40 (ラストオーダー13:30)
クリスマスディナー
18:00~21:00 (ラストオーダー20:00)

ランチメニュー
前菜:パルマハムのサラダ、パルメザンチーズ添え
スープ:蟹と海老のスープ
メインディッシュ:A,B,C,からお選びください。

A) ローストターキー
B) 牛フィレ肉のステーキ、 ポルチーニ茸と赤ワインソース添え
C) 鱸のソテー、オマール海老のソース添え

デザート:チョコレートとベリームース
コーヒー又は紅茶

ディナーメニュー
前菜:パルマハム、ブルスケッタと シュリンプカクテルの盛り合わせ
スープ:フレッシュマッシュルームのスープ
メインディッシュ:A,B,C,からお選びください。

A) ローストターキーのスタッフィング添え
B) ロストビーフのポテトグラタン添え
C) 鯛のソテー、かぼちゃのピューレ添え

デザート:チョコレートとベリームースとビターキャラメルトリュフ
コーヒー又は紅茶

*全てのメインディッシュに季節の野菜が含まれております。

場所: ペンアンドクィルダイニングルーム
ご料金
Lunch 5,000円 (5,500円税込み)
Dinner 7,000円 (7,700円税込み)

御予約は、フロントデスク(03-3211-3161)またはメール直通(This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )にて予約を受け付けます。
72時間以内のキャンセルは、全額御請求となりますのでご了承ください。

F&B委員会

 

You must login to confirm your attendance.

Go to top