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Saturday, June 14, 2014

anago bentoh

The Masukomi Sushi Bar is pleased to announce the start of a take out menu featuring anago, called the "Tsuyu Anago Bento."

Rainy season in Japan brings out "Tsuyu Anago," or conger eel. This is when the anago tastes best. And anago can be a welcome respite from the heat.

This bento features eel with our special sauce on a bed of rice with shitake mushrooms and shaved tamagoyaki.

 

We have a special deal for our members on Saturday 7, 14 and 21 in June. Members that spend 3,000 yen per person or more at lunch, or 5,000 yen per person or more at dinner will receive one of our Anago Bento as a present.

Reservations are required - be sure to book early by phone 03-3211-8184.
Lunch is served between 11:30-14:00, and dinner from 17:30-21:00

Masukomi Sushi Bar

アナゴの旬になりました!

梅雨時に旬を迎えることから、「梅雨アナゴ」と呼ばれることもあるほど、アナゴは今が一番美味しい季節です。暖かくなるにつれて生もののお土産が出来なくなった今、それでもお土産を持って帰りたいお客様のためにマスコミ寿司バーは新しいメニューを作りました!

梅雨穴子を使った『マスコミ煮穴子一本弁当』です。

こちらは脂の乗った煮穴子に甘だれを塗り焼いたものをごまと煮椎茸をちらした酢飯の上にのせ、厚焼き玉子とガリを添えた弁当です。

大切なお客様やご家族の手土産として召し上がっていただけます。こちらの弁当の消費期限は次の日の朝まで大丈夫です
* ただし、涼しい場所での保管を宜しくお願い致します。

今回マスコミ寿司はこの『マスコミ煮穴子一本弁当』を会員のみなさまに知っていただきたいと思い、6月の土曜日(7日、14日、21日)、お昼はお一人様3000円以上、夜はお一人様5000円以上で人数分の『マスコミ煮穴子一本弁当』をサービスで差し上げます。

このイベントは予約での受付となります。ご予約はお電話にて(03-3211-8184)宜しくお願い致します。

営業時間:お昼は11時30分から14時まで、夜は17時30分から21時までです。

スタッフ一同、心してお待ち申し上げます。

マスコミスシバー

 

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