
Introducing newly updated Masukomi Sushi Bar Menu (as of February, 2023)
FCCJ Sushi Bar Menu - New Price List (from November 14, 2022)
Sushi-making Experience - Banquet Course Come and try out seafood delicacies at the Mass Communication (affectionately called 'Masukomi’) Sushi Bar where guests can experience ‘Sushi-making' as part of our special banquet course program. and "My guests were really enjoyed themselves". Course Contents Guest numbers Budget *Depending on guest numbers The Food and Beverage Committee ------------------------------------------------------------- Dear Members! This is to inform you that the Masukomi Sushi Bar will raise the prices of the lunch menu this month after reviewing the ongoing price rises in food. ランチ (11月14日より) おまかせ握り / Omakase Nigiri ディナー Dinner Price without tax included F&B Committee |
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Dear Members, With our much anticipated reopening just days away, please find below the lunch and dinner selections for your dining pleasure. Due to very high demand at this time, the evening menu will initially be limited to a choice of 2 full course menus created to introduce members to the best of the master chef’s signature dishes. We sincerely look forward to welcoming you to the new Masukomi Sushi Bar. Lunch Evening Course A: 13,000 yen (excluding tax and service charge) *Reservations for dinner will be limited to course dinners at this time. Whisky 'bottle keep' is available from 7,000 yen (+ tax) for a limited opening special selection of 55 bottles. Make your reservation by phone at 03-3211-8184 (Weekdays only) Masukomi Sushi Bar |
マスコミスシバー 最新メニューを御覧下さい (2023年2月時点)
11月14日からの寿司バーバーメニューの価格変更につきまして
寿司握り体験つき 宴会コース このたびマスコミ寿司バーは、寿司握り体験ができる宴会コースをご用意いたしました。 *こちらのプランは要予約・完全貸切りにてご案内させていただきます。 コース内容 御予約人数 御予算 *人数にもよりますので、ご相談ください。 フード&ビバレッジ委員会
会員の皆様へ 平素より、マスコミ寿司バーをご利用いただき、厚く御礼申し上げます。 ランチ (11月14日より) おまかせ握り / Omakase Nigiri ディナー Dinner Price without tax included マスコミ・スシバー |
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リニューアルオープンを目前に控え、ランチとディナーのメニューをご紹介します。 当初、イブニングメニューは、シェフのシグネチャーメニューを紹介する2種類のフルコースメニューをご紹介いたします。 ランチ ディナー 単品料理もご用意致します。 ウィスキーボトルキープご利用可能 ご予約はお電話にてお願いいたします。03-3211-8184 平日のみ ご来店お待ち申し上げております。 マスコミ・スシバー |