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Masukomi Sushi Bar

 

image 21

 

 Introducing newly updated Masukomi Sushi Bar Menu (as of February, 2023)

FCCJ Sushi Bar Menu - New Price List (from November 14, 2022)

Sushi-making Experience - Banquet Course

Come and try out seafood delicacies at the Mass Communication (affectionately called 'Masukomi’) Sushi Bar where guests can experience ‘Sushi-making'

as part of our special banquet course program.
From club members who have used this service before, we received positive feedback and comments like "I have never experienced anything like this,”

and "My guests were really enjoyed themselves".
Throughout the brief course, you will wear the same white sushi coat as the master, stand in the ‘nigiri’ booth and make authentic Edo-style sushi yourself.
Under his expert tuition, the sushi you make yourself tastes fantastic and is an exciting experience for people of all ages!
Whether accompanied by family, friends or colleagues, we guarantee you a unique experience of making and then eating your own sushi.
Reservations are required and this plan is only available on a fully reserved basis of 10-15 guests.

Course Contents
・1 fish variety a la carte dish of 3-4 pieces
・Assorted Sushi plate for 1 person (containing 7 varieties)
・Miso Soup
・Dessert
・All you can drink (Excluding Sake & Wine)

Guest numbers
-Up to 15 guests(Exclusive usage)

Budget
Estimate of 200,000 yen (excluding Consumption Tax)

*Depending on guest numbers
Please call the Masukomi Sushi Bar direct on: 03-3211-8184

The Food and Beverage Committee

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Dear Members!

This is to inform you that the Masukomi Sushi Bar will raise the prices of the lunch menu this month after reviewing the ongoing price rises in food.
Ariso Sushi is aware of the popularity of its lunch menu and will take the utmost care to provide members with value for money by upgrading the new set offer.
We respectfully invite members to continue their patronage and look forward to serving everyone.

ランチ (11月14日より)
Lunch (from November 14th)

おまかせ握り / Omakase Nigiri
4,500 yen
天然本まぐろ丼 / Natural Bluefin Tuna Rice Bowl
3,600 yen
ばらちらし / Bara Chirashi
3,300 yen
ウニ入りばらちらし / Uni-iri Bara Chirashi
4,400 yen

ディナー Dinner
おまかせコース / Omakase Course
10,000 yen

Price without tax included

F&B Committee

 

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Masukomi Sushi Bar Menu

Dear Members,

With our much anticipated reopening just days away, please find below the lunch and dinner selections for your dining pleasure.

Due to very high demand at this time, the evening menu will initially be limited to a choice of 2 full course menus created to introduce members to the best of the master chef’s signature dishes.
It is our hope to become acquainted with the tastes and preferences of our members in the weeks ahead.

We sincerely look forward to welcoming you to the new Masukomi Sushi Bar.

Lunch
Masukomi lunch plate
From 1,360 yen (plus tax)   *No service charge at lunch

Evening
Two 'Omakase' course menus introducing the finest of Masukomi dishes:

Course A:  13,000 yen (excluding tax and service charge)
Course B:   8,000 yen (excluding tax and service charge)

*Reservations for dinner will be limited to course dinners at this time.
A la carte menu will also be available.

Whisky 'bottle keep' is available from 7,000 yen (+ tax) for a limited opening special selection of 55 bottles.

Make your reservation by phone at 03-3211-8184 (Weekdays only)

Masukomi Sushi Bar

 

 

マスコミスシバー 最新メニューを御覧下さい (2023年2月時点)

 

11月14日からの寿司バーバーメニューの価格変更につきまして

寿司握り体験つき 宴会コース

このたびマスコミ寿司バーは、寿司握り体験ができる宴会コースをご用意いたしました。
今までも数組の会員様にご利用いただき、「こんな体験は初めてだ」「ゲストがとても喜んでくれた」など嬉しいお声をいただいております。
板前さんと同じ白衣を着て、握り場に立ち、本格的な江戸前寿司をご自身で握っていただきます。
自分で握ったお寿司は最高に美味しく、大人の方でも刺激的な経験になること間違いなし!
ご家族やお友達同士、そして会社の仲間たちと 握って食べて飲んで、唯一無二の体験をお約束します。

*こちらのプランは要予約・完全貸切りにてご案内させていただきます。

コース内容
・1品料理 3-4品
・お寿司1人前 (7貫程度)
・お味噌汁
・デザート
・飲み放題付 (日本酒・ワイン以外)

御予約人数
最大定数15名様まで (完全貸切)

御予算
20万円 (消費税別) 目安

*人数にもよりますので、ご相談ください。
マスコミ寿司バー直通番号へお電話、お問い合わせをお待ちしております。
03-3211-8184

フード&ビバレッジ委員会


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会員の皆様へ

平素より、マスコミ寿司バーをご利用いただき、厚く御礼申し上げます。
この度は、原材料の高騰に伴い、一部メニューの価格変更を致します運びとなりましたので、会員様にご理解いただけますよう、ご連絡を差し上げております。
当店では、お客様に天然の高品質な魚を使用し、少しでもリーズナブルに楽しんでいただけるよう企業努力を続けてまいりましたが、先述する理由により、価格の維持が困難となりました。
日頃より当店をご利用いただいております会員様におかれましては、何卒ご理解くださいますようお願いいたします。
これからも、皆様に愛されるマスコミ寿司バーであり続けられますよう、サービスの向上に努めてまいりますので、是非変わらぬご愛顧をお願い申し上げます。

ランチ (11月14日より)
Lunch (from November 14th)

おまかせ握り / Omakase Nigiri
4,500 yen
天然本まぐろ丼 / Natural Bluefin Tuna Rice Bowl
3,600 yen
ばらちらし / Bara Chirashi
3,300 yen
ウニ入りばらちらし / Uni-iri Bara Chirashi
4,400 yen

ディナー Dinner
おまかせコース / Omakase Course
10,000 yen

Price without tax included

マスコミ・スシバー

 

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マスコミ・スシバー メニューのお知らせ

リニューアルオープンを目前に控え、ランチとディナーのメニューをご紹介します。

当初、イブニングメニューは、シェフのシグネチャーメニューを紹介する2種類のフルコースメニューをご紹介いたします。
今後、会員の皆様のお好みに合わせたメニューをご提案させていただきます。

ランチ
マスコミランチプレート
1,360 円 (税別)より
*ランチ時はサービス料を頂きません。

ディナー
おまかせコースメニュー
13,000 円 (税・サービス料別)
8,000 円 (税・サービス料別)
*コース料理のみご予約を承ります。

単品料理もご用意致します。

ウィスキーボトルキープご利用可能
7,000 円 (税別)より
第一次募集55本でご用意しております。

ご予約はお電話にてお願いいたします。03-3211-8184 平日のみ

ご来店お待ち申し上げております。

マスコミ・スシバー

 

 

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