Sunday, November 24, 2019, 12:00 - 14:30

This event has been cancelled.

We apologize to those of you who have already signed up.

Please mark your calendars for a rescheduled Turkish Sunday Brunch on February 23, 2020.

Prior to that, an Italian Sunday Brunch will be held on January 26, 2020 to start the New Year in fashion.

Food and Beverage Committee

 

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Sunday Brunch Buffet: Turkish Cuisine - cancelled-
Sunday November 24, 2019
12:00-14:30

The November Sunday Brunch Buffet draws from the splendors of Byzantine history and Ottoman Royalty.  It is not to be missed!
FCCJ members and their guests can look forward to renowned Turkish dishes such as çorba (red lentil soup), içli köfte (Turkish meatballs mixed with onion, parsley and pine nuts), türlü (mixed vegetable stew in tomato sauce), cerkez tavugu (chicken with walnut sauce, garlic and spices), shish kebab (lamb skewers with red onion and peppers), gozleme (grilled savory pancakes filled with potato, cheese and spinach), and börek (stuffed minced meat and cheese pies).  The sinfully delicious Turkish dessert, baklava, will round out the feast.

The Club tradition of a Sunday Brunch cake or a bottle of wine for members and their immediate family members celebrating a birthday during the month continues.  

Members who also wish to fete friends on their birthday can also order a cake for a small charge.  Please inform the staff at least three days in advance to take advantage of these offerings.

There will be door prizes along with the stamp-book incentive system that allows members to earn a free ticket for a future Sunday Brunch.
Prices are 4,400 yen for adults and 2,600 yen for children (4-14 years).  Prices are inclusive of tax and infants (3 and under) are free of charge.
Please make your reservation with the front desk at 03-3211-3161 or front@fccj.or.jp as soon as possible.
Reservations cancelled less than 72 hours in advance will be charged in full.  
Reservations and cancellations are not complete without confirmation.

Food and Beverage Committee

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FCCJ サンデーブランチ (トルコ料理)はキャンセルになりました。

御予約をされました皆様には大変申し訳ございません。
トルコ料理のサンデーブランチは2020年2月23日(日)に予定を変更して開催いたします。
新年1月は、26日にイタリア料理で開催予定です、皆様の御予約をお待ちしております。

FB委員会

 

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サンデーブランチブッフェ: トルコ料理 -キャンセルになりました-
2019年11月24日(日)12:00-14:30

11月のサンデーブランチはトルコ料理で皆様をお迎えいたします。
コルバ(赤レンズ豆のスープ)や、イチュリ・キョフテ(挽肉にパセリやタマネギ、松の実などを入れたトルコのミートボール)、チュール(トマト風味の野菜のシチュー)、チルカシアンチキン(トルコの有名な料理でクルミソース、ニンニク、スパイス入りの鶏肉料理)、シシカバブ(赤玉ねぎと唐辛子入りラム串)、ゴズレメ(ポテト、チーズ、ほうれん草が入った香ばしいパンケーキのグリル)、ボレック (肉とチーズのパイ詰み)罪深くおいしいトルコのデザートのバクラヴァは、ご馳走を締めくくるでしょう。
ご家族の皆様で、楽しい日曜日のひと時をお楽しみください。

当月お誕生日のメンバーもしくは、ご家族の方にはお子様はバースディーケーキのサービスを大人の方にはボトルワインのサービスを致します。
誕生日の御友人を祝いたい方も、別料金にてケーキの注文を承ります。これらのサービスを御利用するには、3日前までにスタッフに連絡してください。

サービススタンプにて割引サービスもありますのでご予約の際にお問い合わせください。
チケットは大人4,400 円(消費税込み)、お子様(4歳から14歳まで)2,600 円(消費税込み)、3歳以下は無料。
フロントデスク(3211-3161)またはオンライン(http://www.fccj.or.jp)にて予約を受け付けます。
72時間以内のキャンセルは、全額御請求となりますのでご了承ください。

F&B委員会