Tuesday, November 20, 2018, 18:00 - 20:30

 

Just in time for the much anticipated move to Marunouchi, comes news that the greatest shochu Kura of Kyushu will once again be bringing their legendary creations to the FCCJ. Come meet the artisans, learn some fascinating history, then sip to your hearts' content the incomparable shochus from the legendary Kura of Kyushu, including JAKU UNBAKU Premium (Nishiyoshida Shyuzo), JINMU (Inoue Shyuzo) and ARAWAZA-SAKURAJIMA(Hombo Shyuzo)to name just a few.

Christopher Pellegrini, author of the Shochu Handbook, will once again take you to the heart of shochu culture with entertaining narrative and a quiz to test your savvy, with prizes and lots more at the brand new club house.
Sign up soon!!
Reception Desk (3211-3161) or online at http://www.fccj.or.jp--please log in to reserve. Kindly note reservations cancelled less than 24 hours in advance will be charged in full.      
Tickets:  4,320 yen, including shochu, snacks and tax.

F&B Committee


FCCJスペシャルイベント
焼酎ナイト
2018年11月20日(火曜日)18時~20時30分


九州の焼酎を世界にアピールするために、焼酎を楽しむイベントを始め、今回で3回目になります。今回のテーマはShochu: The Best Medicine (焼酎は百薬の長)と題して、皆様といっしょに適度に楽しく焼酎を飲むことは健康にいいということを海外の方々にも知っていただこうと思っております。
イベントのMCは、現在鹿児島大学で焼酎の海外マーケティングを研究しているChristopher Pellegrini(米国国籍)が担当します。彼は焼酎に関する書籍や記事の執筆、焼酎を広げるためのイベント等で活躍されています。またゲストトークに利酒師として、NYで活躍されていたTaeko Ichiokaさんを招いて、NYでの焼酎マーケティングのお話をしていただきます。焼酎を広げる取り組みをされている焼酎プロジェクトの坂口光一九州大学大学院教授も参加されます。
会場では、焼酎の原料を当てる利き酒クイズや、協賛焼酎蔵元様からご提供いただいたボトルや焼酎グッズなどの抽選会も行います。
さらに、副協賛と参加される企業様からのお土産品もご用意しています。
<参加酒造>
濱田酒造、京屋酒造、大口酒造、本坊酒造、霧島酒造、大海酒造、髙橋酒造、三和酒類、西吉田酒造、篠崎、井上酒造・櫻の郷酒造、神楽酒造、薩摩酒造、山元酒造・オガタマ酒造、西酒造、小正醸造、太久保酒造
(19社2グループ)
この機会をお見逃し無いようにご予約はお早めにお願いいたします。チケットは焼酎と焼酎によく合うおつまみ付きで4,320円(消費税込み)、フロントデスク(3211-3161)またはオンライン(http://www.fccj.or.jp
にて予約を受け付けます。24時間以内のキャンセルは、全額御請求となりますのでご了承ください。

F&B委員会

 

 

5bd97bfb19bad7.32861967.jpeg​​​​​​​