FCCJ's Main Bar Service Begins


We are delighted to announce the food and beverage service in the Main Bar has begun with the FCCJ's new partner, W&D, featuring a delicious choice of fish or meat Correspondents' Lunches from famed Iron Chef champion Executive Chef Tadaaki Shimizu.
During the first weeks, there will be an abbreviated menu, but in coming weeks Correspondents' Lunches will be expanded to include pasta and vegetarian choices in addition to fish or meat selections.
And Sushi service will again be available in the Main Bar!
Executive Chef Shimizu is joined by Champika Bandara, whom many members remember as a popular Club chef in the Denki Building. And he has not forgotten the recipes of FCCJ favorites that he will reintroduce.
Managing hospitality and guest service will be the seasoned sommelier Tadahisa Shimizu, who is compiling along with the F&B Committee, a wide selection of pleasing wines at affordable prices.
Chef Shimizu is committed to bringing the fine dining and banquets up to speed once the limitations caused by the pandemic have eased.
Meanwhile, closing time for the Main Bar and Masukomi Sushi are 8 p.m. during the state of emergency in Tokyo.


FCCJのメインバーサービス開始のお知らせ


この度、FCCJ の新たなパートナーである W&D との提携により、メインバーでの飲食サービスが開始されまし
た。料理の鉄人チャンピオンである清水忠明総料理長による魚と肉のコレスポンデンツランチをご用意しており
ます。
最初の数週間はメニューを簡略化していますが、数週間後には魚料理や肉料理に加え、パスタやベジタリアン料
理のメニューも追加される予定です。
また、メインバーではお寿司のメニューもご利用いただけます。
清水総料理長には、電気ビル時代での人気クラブシェフとして多くの会員にご記憶のあるチャンピカ・バンダラ
が加わり、 FCCJ の人気レシピを再びご紹介します。
ホスピタリティと接客を担当するのは、経験豊富な清水忠久ソムリエで、飲食委員会と協力しお手頃な価格のワ
インを取り揃えています。
清水総料理長は、パンデミックの影響による制限が緩和された段階で、ファインダイニングとバンケットをスピ
ードアップさせていきたいと考えています。
なお、東京都内では非常事態宣言のため、メインバーとマスコミ寿司バーの閉店時間は午後
8 時 となっております事、ご了承願います。