The Main Bar

Welcome to The Main Bar!
September 29, 2023
New Dining Era with ANAC and Masukomi Sushi Bar with BOS
Dear Members,
It is our pleasure to announce two exciting developments in the club's food and beverage services. On Oct. 2, ANA Catering Service will hold a Grand Opening to introduce its dining services in the main bar and Pen & Quill. The new concessionaire has agreed to serve all of the club favorites, while adding its own specialties to the menu. The wine list has been expanded along with the dessert menu.
Also on Oct. 2, BOS Partners will begin serving sushi and providing an exceptional dining experience at Masukomi Sushi Bar. Mr. Masahiko Ueda, CEO of BOS Partners, based in Tokyo, and "Sushi Sakaba Sushi ichi" in Tennozu Isle serves fine seafood dishes, including sushi. The Masukomi menu will include Kappo-style delicacies.
Please join us at the Oct. 2 Grand Opening to welcome these elite culinary professionals to our club and to enjoy the beginning of a new era of dining at the FCCJ.
Thank you,
Dave McCombs
President
Foreign Correspondents' Club of Japan
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2023年9月29日
FCCJダイニングの新時代到来のお知らせ
ANAC/マスコミ寿司バー (BOS)
会員の皆様へ
この度、当クラブの飲食サービスにおいて2つのエキサイティングな展開を発表できることを嬉しく思います。10月2日に、ANAケータリング・サービスがグランド・オープニングを行い、メイン・バーとペン&クイルでダイニング・サービスを開始いたします。 ANACは、これまでのクラブの人気メニューに加え、独自のスペシャルメニューを加えて下さいます。ワインリストもデザートメニューとともに拡大されます。
また、同じ日の10月2日からはBOSパートナーズがマスコミ寿司バーで、特別なダイニング体験を提供して下さることになりました。
BOSパートナーズCEOの上田雅彦氏は、天王洲アイルで「寿司酒場スシイチ」を経営されており、寿司をはじめ高級海鮮料理を提供しておられます。マスコミ寿司バーのメニューには割烹料理も含まれます。
10月2日から当クラブに来られる両社のエリートシェフの皆さんを歓迎し、ぜひ、FCCJダイニングの新時代の幕開けをお楽しみください。
よろしくお願いいたします。
日本外国特派員協会
会長 デイブ・マッコムズ


Light Meals from 2:00 to 5:00 P.M.
Correspondents' Lunch Menu from December 11- December 13, 2023
Correspondents' Lunch Menu from December 14- December 15, 2023
ANAC special post-film screening menu / updated: Nov. 6, 2023
Menu for SNL (Saturday Night Live) October 14, 2023
Dinner Menu as of October 2, 2023 (Eng.& Jap. ver) page 01
Dinner Menu as of October 2, 2023 (Eng.& Jap. ver) page 02
Dinner Course Menu as of October 2, 2023 (Eng.& Jap. ver)
Weekend Menu as of October 2, 2023 (Eng.& Jap. ver)