The Pen & Quill

The clubs main dining room, The Pen & Quill is open weekdays for lunch and dinner service and offers a variety of lunch and dinner course menus.

Reservations are required, two days in advance for lunch and three days in advance for dinner, and may be made through the Front Desk 03-3211-3161, weekdays and Saturday.

Hours: Weekdays; lunch 11:45am - 3pm (last order 1:30pm), dinner 5:30pm - 10:00pm (last order 8pm)

Cancellation Policy:
Two weekdays prior, no charge.
Before noon one weekday prior, 50% charge.
After noon one weekday prior, 100% charge.

 

Special Christmas Lunch Course menu from Dec. 18- Dec. 25, 2024 (weekday only, limited 12 sets offer per day)- 3,850 yen

Special Christmas Lunch Course menu from Dec. 18- Dec. 25, 2024 (weekday only, limited 12 sets offer per day)- 5,500 yen

"Noël", Special Christmas Dinner Course menu from Dec. 23- Dec. 25, 2024 (limited 20 sets offer per day)- 14,850 yen

Special Christmas Course Menus

This holiday season, the Pen & Quill dining room is offering a truly memorable selection of Christmas lunch and dinner dining experiences inspired by ANAC’s creative chefs. Whether you are entertaining family, friends or colleagues, The Pen & Quill with its refined and relaxed atmosphere offers a special occasion for all.

A longtime club favorite, two turkey lunch courses with butternut squash soup are available on December 18, 19 & 20, and 23, 24 & 25. And for a truly special dinner, on December 23, 24 & 25 the chef has prepared a scrumptious six course feast featuring lobster & foie gras poêlé and Japanese beef fillet steak with a glass of champagne included.

The courses, listed below in full, are limited, as is seating. Please make your reservation early to ensure your favored dining preference! Please enjoy a special and memorable experience with our chef's special dishes at The Pen & Quill. Reserve now at Reception, 03-3211-3161 or front@fccj.or.jp

Christmas Lunch Course Menu: Butternut Squash Soup, Roast Turkey with Cranberry Sauce, Bread
Coffee or Tea, 3,850 yen (tax included)

Special Christmas Lunch Course Menu: Beet & Apple Salad, Butternut Squash Soup, Roast Turkey with Cranberry Sauce, Bread, Mince-meat Tart, Coffee or Tea, 5,500 yen (tax included)

Special Christmas Dinner Course Menu: "Noël "Holy Night Amuse-Bouche, Smoked Yellowtail Amberjack with Caviar & Flavorful Pistachio – Vinaigrette, Chestnut & Shiitake Mushroom Ravioli with Champignon Mousse, Lobster & Foie Gras Poêlé with Shell-Scented Balsamic Sauce, Japanese Beef Fillet Steak with Yufuin Mustard & Jus de Boeuf, Baguette / Soft Spinach Bread / Graham Coupe, Sticky Toffee Pudding, Coffee or Tea, 14,850 yen (tax included)

image-20241122130900-1

 FCCJ Management

Take Off- Lunch Course Menu from September 2, 2024 3,850 yen

Landing- Chef's Special Lunch Course Menu from September 2, 2024 5,500 yen

South Wing- Dinner Course Menu from September 2, 2024 8,800 yen

North Wing- Chef's Special Dinner Course Menu from September 2, 2024 13,200 yen

Please make your reservation through the Front Desk 03-3211-3161, weekdays and Saturday.
Cancellation on the very day will be charged in full.

FCCJ Management

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

クラブのメインダイニングルーム「ザ・ペン&クイル」は、平日のランチとディナータイムにコースメニューで皆様をお待ちしております。

ランチは2日前、ディナーは3日前までに御予約をお願い致します。
御予約、キャンセルは平日と土曜日に御電話にて承ります。
フロントデスク03-3211-3161までお願い致します。

営業時間 平日:ランチ11:45~15:00(ラストオーダー13:30)、ディナー17:30~22:00(ラストオーダー20:00)

キャンセルポリシー
2日前まで無料
1日前、正午までは50%
1日前、正午以降は100%

Special Christmas Lunch Course menu from Dec. 18- Dec. 25, 2024 (weekday only, limited 12 sets offer per day)- 3,850 yen

Special Christmas Lunch Course menu from Dec. 18- Dec. 25, 2024 (weekday only, limited 12 sets offer per day)- 5,500 yen

"Noël", Special Christmas Dinner Course menu from Dec. 23- Dec. 25, 2024 (limited 20 sets offer per day)- 14,850 yen

 
ザ・ペン&クイル ダイニングルーム
スペシャルクリスマスコースメニュー

今年もクリスマスシーズン到来です、ダイニングルーム「ザ・ペン&クイル」では、ANACのクリエイティブなシェフが考案した思い出に残るクリスマスランチとディナーを御意いたします。御家族、御友人、御同僚の方など皆様に、洗練された雰囲気のザ・ペン&クイルダイニングルームで、シェフ特製のお料理と共に特別な思い出に残るひとときをお過ごしください。

クラブで長年愛されている、ターキー・ランチ・コース2種は、バターナッツ・スクワッシュ・スープ付きで12月18日、19日、20日、23日、24日、25日(期間の平日)に御用意しております。また、特別なディナーコースは、12月23日、24日、25日限定でシェフの自慢のオマール海老とフォアグラのポワレ、国産牛フィレステーキの豪華6コースディナーにグラスシャンパン付きで皆様をお待ちしております。

コースは下記の通りですが、お席に限りがございますのでお早めに御予約をお願いいたします。
レセプション03-3211-3161またはfront@fccj.or.jp

Christmas Lunch Course Menu:
バターナッツ・スクワッシュ・スープ、ローストターキークランベリーソース添え、ブレッド、
コーヒーまたは紅茶、3,850 円 (消費税込み)

Special Christmas Lunch Course Menu:
ビーツとリンゴのサラダ仕立て、バターナッツ・スクワッシュ・スープ、
ローストターキークランベリーソース添え、ブレッド、ミンスミートタルト、コーヒーまたは紅茶、5,500 円 (消費税込み)

Special Christmas Dinner Course Menu:
聖夜に贈る“ノエル”アミューズブーシュ、
ひらまさの温燻・キャビア添え・風味豊かなピスタチオ ヴィネグレット、
栗と椎茸のラビオリ仕立てシャンピニオンムースと共に、
オマール海老とフォアグラのポアレ甲殻の香るバルサミックソース、
国産牛フィレ肉のステーキ湯布院マスタードとジュドブフ、
バケット・ソフトエピナ・グラハムクッペ、
スティッキートフィープディング、コーヒーまたは紅茶14,850 円 (消費税込み)

image-20241113113356-2

FCCJマネージメント

Take Off- Lunch Course Menu from September 2, 2024 3,850 yen

Landing- Chef's Special Lunch Course Menu from September 2, 2024 5,500 yen

South Wing- Dinner Course Menu from September 2, 2024 8,800 yen

North Wing- Chef's Special Dinner Course Menu from September 2, 2024 13,200 yen

御予約はフロントデスク 03-3211-3161 にて承ります。

当日のキャンセルは全額ご請求させていただきます。

Sample Wine Menu

皆様のお越しをお待ちしております。

FCCJマネジメント