Announcement:  Main Bar's Delicious Menu Additions

Beginning Wednesday, February 17, the Main Bar's lunch menu will feature the Chef's Recommendation of Grilled Lamb Chops with Onion Rings, flavored with celery salt, preceded by a Mixed Vegetable Quiche with Salad at 1,800 yen.

Of course, the usual three choices of Correspondent's Lunches - meat, fish or pasta - with soup or salad will be served at 900 yen.

And the Chef's Special of Red Wine Stewed Japanese (Wagyu) Beef Cheek with a Vegetable Quiche Salad is available for lunch and dinner at 2,800 yen.

And while waiting for your food, why not trying the newly added special " APERITIVO": the famous Italian "Spritz", available at 700yen.
If not the APERITIVO, try a Gin Martini at only 450yen.
Enjoy!

FOOD AND BEVERAGE COMMITTEE


メインバーランチにスペシャルMenuが追加されました

2月17日水曜日からのメインバーのランチメニューに、シェフおすすめランチとしてラムチョップのグリル、セロリ風味のオニオンリング添え、野菜のキッシュサラダ付きを1,800 円 (税込1,980 円)にてご用意致します。

もちろん、通常のコレスポンデンツランチでは、肉、魚、パスタの3種類から選べ、スープまたはサラダ付きで900 円(税込990 円)にて皆様をお待ちしております。

そして、シェフのスペシャルMenuとしてランチ・ディナーともに「和牛ほほ肉の赤ワイン煮込みと野菜のキッシュサラダ」を2,800 円 (税込3,080 円)でご用意いたします。

また、お料理を待っている間に新しく加わった有名なイタリアのスピリッツのアペリティボ700円(税込770円)とマティーニ450円(税込495円)はいかがでしょうか。
皆様のお越しを心よりお待ちしております。

F&B委員会