Special Christmas Dinner (Christmas Eve)
December 24, 2021

The FCCJ's three-star and Iron Chef Shimizu has prepared a savory lunch and an elegant dinner for Christmas celebrations in the Pen & Quill dining on both Friday, December 24th, and for Christmas Day, December 25th.

To be served Christmas Eve and Christmas Day evening from 6 p.m. until 9 p.m.

Christmas Dinner Menu
Amuse        
Marinated Botan Shrimp with Caviar

Appetizer #1
Gratin of Scallop Quenelle

Appetizer #2
EZO Abalone Steak with Champagne Sauce

Fish      
Rossini of Anglerfish with Balsamic Sauce

Soup      
Consommé with White Maitake Mushroom

Meat           
Sautéed Wagyu Filet with Morel Mushroom Sauce

Dessert      
Gâteau Napoléon of AMAHO Strawberry with Caramel Ice Cream

Drink         
Coffee or Tea

Petits Fours
Price: 13,200 yen including tax

Please make your reservation with operation office at 03-3211-8171 (Weekday, 10:00 to 18:00)
Reservation cancelled less than 48 hours in advance, will be charged in full, please reserve early not to be disappointed later,
reservation and cancellation are not complete without confirmation.

Food and Beverage Committee

クリスマスディナー

FCCJのエグゼクティブシェフ清水がクリスマスを祝うメニーューを御用意いたしました。
ご家族、ご友人をお誘いして是非お楽しみください。
皆様のお越しをお待ちしております。
 
12月24日(金)
クリスマスイブディナー
18:00-21:00  (ラストオーダー20:00)

クリスマスディナーメニュー  
12,000 円 (13,200円 税込み額)

アミューズ    
ボタン海老のキャヴィアマリネ

前菜1        
帆立貝のクネル グラタン仕立て

前菜2        
蝦夷アワビのステーキ シャンパーニュソース

魚          
鮟鱇のロッシーニ バルサミコソース

スープ       
白舞茸のコンソメスープ

肉        
和牛フィレ肉のソテー モリーユソース

デザート      
あまおう苺のガトーナポレオンとキャラメルアイスクリーム

お飲物     
コーヒー又は紅茶
小菓子

御予約は、オペレーションオフィス ( 03 3211-8171 )にて予約を受け付けます。(月-金 10:00-18:00)
48時間以内のキャンセルは、全額御請求となりますのでご了承ください。

F&B委員会