Special Christmas Lunch (Christmas Day)
December 25, 2021
The FCCJ's three-star and Iron Chef Shimizu has prepared a savory lunch and an elegant dinner for Christmas celebrations in the Pen & Quill dining on both Friday, December 24th, and for Christmas Day, December 25th.
To be served Christmas Eve and Christmas Day from 11:45 a.m. until 15:00 p.m.
Christmas Lunch Menu
Amuse
Marinated Botan Shrimp with Caviar
Appetizer
Gratin of Scallop Quenelle
Fish
EZOAbalone Steak with Champagne Sauce
Soup
Consommé with White Maitake Mushroom
Meat
Roasted Guinea Fowl
Dessert
Gâteau Napoléon of AMAHO Strawberry
Drink
Coffee or Tea
Price: 8,800 yen including tax
Please make your reservation with operation office at 03-3211-8171 (Weekday, 10:00 to 18:00)
Reservation cancelled less than 48 hours in advance, will be charged in full, please reserve early not to be disappointed later,
reservation and cancellation are not complete without confirmation.
Food and Beverage Committee
クリスマスランチ
FCCJのエグゼクティブシェフ清水がクリスマスを祝うメニーューを御用意いたしました。
ご家族、ご友人をお誘いして是非お楽しみください。
皆様のお越しをお待ちしております。
12月25日 (土)
クリスマスランチ
11:45-15:00 (ラストオーダー13:30)
クリスマスランチメニュー
8,000円 (8,800円 税込み額)
アミューズ
ボタン海老のキャヴィアマリネ
前菜
帆立貝のクネル グラタン仕立て
魚
蝦夷アワビのステーキ シャンパーニュソース
スープ
白舞茸のコンソメスープ
肉
ホロホロ鳥のロースト
デザート
あまおう苺のガトーナポレオン
お飲物
コーヒー又は紅茶
御予約は、オペレーションオフィス ( 03 3211-8171 )にて予約を受け付けます。(月-金 10:00-18:00)
48時間以内のキャンセルは、全額御請求となりますのでご了承ください。
F&B委員会