Expanded Dinner Menu includes Steaks and Lamb chops

Iron-Chef Shimizu expanding menu to include steaks, lamb chops, steamed mussels, and many more selections.

In addition to the bargain three-course choices of meat or fish dinners for 1,450yen(1,595yen), steamed mussels in white wine sauce for 1,000yen(1,100yen) a course with three meaty lamb chops and fried onion rings, Sirloin steaks and other scrumptious items are recently added to the menus.

Members, come in a enjoy Iron Chef-prize winning Tadaaki Shimizu's expanding array of delicious dishes in the Main Bar.

Food & Beverage Committee


メインバー ディナーメニュー拡充のお知らせ

肉または魚のスペシャルディナーコース1,450円(1,595円)に加え、ムール貝の白ワイン蒸し1,000円(1,100円)、肉厚のラムチョップ(3本)とフライドオニオンリング添えのコースなどお得な3種類のコース、サーロインステーキなどが新たにメニューに加わりました。

鉄人シェフを破った清水忠明氏の料理の数々をお楽しみください。
皆様のお越しを心よりお待ちしております。

F&B 委員会