The Pen & Quill
(Japanese translation follows English, 日本語訳は英文の後に続きます。)
The club’s main dining room, The Pen & Quill, is open weekdays for lunch and dinner service, offering a variety of course menus to satisfy discerning tastes.
Reservations: Required two days in advance for lunch and three days in advance for dinner.
Please make your reservation via the Front Desk at 03-3211-3161 (weekdays and Saturday).
Hours:
Weekdays
Lunch: 11:45am – 3:00pm (Last seating: 1:00pm)
Dinner: 5:30pm – 10:00pm (Last seating: 7:30pm)
Cancellation Policy:
– Two weekdays prior: No charge
– Before noon one weekday prior: 50% charge
– After noon one weekday prior: 100% charge
The Pen & Quill Special Christmas Course Menus
This holiday season, the Pen & Quill dining room offers another truly memorable selection of Christmas lunch and dinner dining experiences inspired by ANAC's creative chefs. Whether you are entertaining family, friends or colleagues, The Pen & Quill with its refined and relaxed atmosphere offers a special occasion for all.
A longtime club favorite, the turkey lunch course with butternut squash soup is available on weekdays from December 15 to 25. And for a truly special dinner, from December 22 to 25 the chef has prepared a scrumptious six course feast featuring pan-seared winter sawara and Japanese beef tenderloin steak, with a glass of champagne included.
The courses (see below) are limited, as is seating. Please make your reservation early to ensure your dining preference! Enjoy a special and memorable experience with our chef's special dishes at The Pen & Quill.
Reserve now at Reception, 03-3211-3161 or front@fccj.or.jp
Christmas Lunch Course:
Smoked Salmon, Ham & Shrimp Christmas Wreath Salad / Butternut Squash Soup /
Roast Turkey with Stuffing & Cranberry Sauce / Mincemeat Tart with Ice Cream / Coffee or Tea:
6,050 yen (tax included)
Christmas Dinner Course:
Noël Holy Night Amuse Bouche / Marinated Flounder & Snow Crab Mousse Frivolité with Caviar /
Tsunan "Koshi-no-Hikari" Pork & Angel Prawn Savoy Cabbage Roll /
Pan-Seared Winter Sawara with Mustard Sprout Crust /
Japanese Beef Tenderloin Steak with Sauce Souvaroff and Truffle /
Special Dessert / Coffee or Tea:
16,500 yen (tax included)
The Pen & Quill Complimentary Service

The Pen & Quill is ready to help make your celebration, or that of your family, friends or colleagues, an extra special one! Just let the club know when making your reservation if there is a birthday, anniversary, graduation, promotion, or any special occasion, and The Pen & Quill will honor the special guest with a free celebratory cake-plate message or a glass of sparkling wine.
Enjoy a special and memorable experience with our sumptuous menus and special service at The Pen & Quill. Lunch and dinner menus are available online, please make your reservations at Reception 03-3211-3161 or front@fccj.or.jp.
Refreshed Lunch and Dinner Menus
Enjoy refined service and premium wine selections. Entertain family, friends, or colleagues in a relaxed atmosphere.
Non-members with a member introduction are welcome (an additional 15% service charge applies).
Reservations:
Tel: 03-3211-3161
Email: front@fccj.or.jp
ザ・ペン&クイル(The Pen & Quill)
クラブのメインダイニングルーム 「ザ・ペン&クイル」 は、平日のランチとディナーにコースメニューを御用意しております。
御予約について:
ランチは2日前まで、ディナーは3日前までに御予約をお願いいたします。
フロントデスク(03-3211-3161/平日・土曜)までお電話ください。
営業時間:
平日:
ランチ 11:45~15:00(最終入室 13:00)
ディナー 17:30~22:00(最終入室 19:30)
キャンセルポリシー:
・2日前まで:無料
・前営業日の正午まで:50%
・前営業日の正午以降:100%
ペン&クイル
スペシャル・クリスマスコース・メニュー
今年もクリスマスシーズンが到来いたしました。
ダイニングルーム「ザ・ペン&クイル」では、ANACのクリエイティブなシェフが考案した思い出に残るクリスマスランチとディナーを御用意いたします。
御家族、御友人、御同僚の方など皆様に、洗練された雰囲気のザ・ペン&クイルで、特別なひとときをお過ごしください。
クラブで長年愛されているターキー・ランチ・コースは、バターナッツ・スクワッシュ・スープ付きで12月15日から25日まで御用意しております。
また、特別なディナーコースは、12月22日から25日まで限定でシェフの自慢の寒鰆のポワレ、国産牛フィレ肉のステーキの豪華6コースディナーにグラスシャンパン付きで皆様をお待ちしております。
コースは下記の通りですが、お席に限りがございますのでお早めにご予約をお願いいたします。
ザ・ペン&クイルで、シェフ特製のお料理とともに、思い出に残るクリスマスの特別なひとときをお過ごしください。
御予約はレセプションデスク 03-3211-3161またはfront@fccj.or.jp までお願いいたします。
クリスマス・ランチコース:
スモークサーモン、ハム、シュリンプのクリスマスリースサラダ;バターナッツスクワッシュのスープ;
ターキーのロースト・クランベリーソース;ミンスミートタルト・アイスクリーム添え;コーヒーまたは紅茶;
6,050円(消費税込み)
クリスマス・ディナーコース:
聖夜に贈る"ノエル"アミューズブーシュ;平目のマリネとずわい蟹ムースのフリボリテ・キャビア添え;
津南越の光ポークハッシュと天使の海老の縮緬キャベツ包み焼き;
寒鰆のポワレ・発芽マスタードのクルート;
国産牛フィレ肉のステーキ・スヴァロフソース、トリュフの香り;
スペシャルデザート、コーヒーまたは紅茶;
16,500円(消費税込み)
FCCJ Management
ペン&クイル真心をこめた無償のサービス

ペン&クイルでは、お客様自身のお祝い、または御家族、御友人、御同僚の方々のお祝いを特別なものにするお手伝いをいたします!
御予約の際に、お誕生日、記念日、御卒業、御昇進、その他特別な日であることをクラブにお知らせいただければ、お祝いのメッセージ付きケーキプレート
またはスパークリングワインを無料にてお渡しいたします。
ペン&クイルの豪華なメニューと特別なサービスで、思い出に残る特別なひとときをお過ごしください。ランチとディナーのメニューはオンラインで御覧いただけます。
御予約はレセプション 03-3211-3161 または front@fccj.or.jp までお願いいたします。
リフレッシュしたランチ&ディナーメニュー
フルコースメニューと厳選されたワインで、洗練されたサービスを御提供します。
御家族や御友人、お仕事仲間との特別なひとときをお楽しみください。
会員紹介があれば、非会員の方も同伴者なしで御利用可(別途15%サービス料)。
御予約・お問い合わせ:
電話:03-3211-3161
メール:front@fccj.or.jp
皆様の御来店を心よりお待ちしております。