(Japanese translation follows English, 日本語訳は英文の後に続きます。)
-image-
The Pen & Quill
Refreshed Lunch and Dinner Menus
The Pen & Quill, open weekdays for lunch and dinner, features refined service, full-fledged menus and a premium selection of wine. With spring just around the corner, ANAC's creative chefs have refreshed the menus (see below for details) for dining experiences that are sure to please the most discerning palates.
Whether entertaining family, friends or colleagues, enjoy a special and memorable occasion at The Pen & Quill with its refined and relaxed atmosphere. And for a limited time, non members with a member introduction may also utilize The Pen & Quill without a member in attendance (an additional service charge of 15% will be incurred).
Advance reservations are required, two days for lunch and three days for dinner. Reserve at Reception, or by telephone or email 03-3211-3161, front@fccj.or.jp.
Lunch "Take-Off" Course: Seafood salad, soup, chicken & mushroom fricassee, dessert, coffee/tea (3,850 yen, tax inclusive).
Lunch "Landing" Course: Crown of duck & apple, soup, sauteed fresh fish from Toyosu, sirloin minute-steak chaliapin, dessert, coffee/tea (5,500 yen, tax inclusive).
Dinner "South Wing" Course: Amuse bouche, citrus-marinated sea bream and smoked salmon with avruga, burdock cream-soup, honey-teriyaki sauteed fresh fish from Toyosu, beef short-rib marengo stew, dessert, coffee/tea (8,800 yen, tax inclusive).
Dinner "North Wing" Course: Two amuse bouche, gateaux of caviar, crab & lily bulb, caramelized foie gras & sauteed turnip, spinach-stuffed monkfish with lobster-balsamic sauce, grilled fillet of Japanese beef, dessert, coffee/tea (13,200 yen, tax inclusive).
FCCJ Management
ザ・ペン&クイル
新ランチ、ディナーメニューのおしらせ
ザ・ペン&クイルは、平日のランチとディナーにて営業しており、洗練されたサービス、本格的なメニュー、プレミアム・セレクションのワインが特徴です。
春を目前に控え、ANACのクリエイティブなシェフがメニューを一新いたしました。
御家族、御友人、御同僚との御会食または御接待に、洗練された落ち着いた雰囲気のザ・ペン&クイルで、特別な思い出に残るひとときをお過ごしください。
また、期間限定で、会員様の御紹介があれば、会員様御本人がいらっしゃらなくてもザ・ペン&クイルをご利用いただきことが可能です。(別途15%のサービス料がかかります)
ランチは2営業日、ディナーは3営業日前の事前予約をお願いいたします。御予約はレセプションに電話または、Eメール 03-3211-3161、front@fccj.or.jpにて御予約くださいませ。
ランチタイムコースメニュー「テイクオフ」: シーフードサラダ、スープ、鶏腿肉ときの子のフリカッセ、デザート、コーヒー又は紅茶(3,850円、税込み)
ランチタイムコースメニュー「ランディング」: 合鴨とリンゴのクロンヌ仕立て、スープ、豊洲市場鮮魚のソテー、牛サーロインミニッツステーキ 和風シャリアピンソース、デザート、コーヒー又は紅茶(5,500円、税込み)
ディナータイムコースメニュー「サウスウィング」: アミューズブーシュ、真鯛の柑橘マリネとスモークサーモン アブリュガー添え、ごぼうのクリームスープ、豊洲市場鮮魚のソテー 蜂蜜風味の照り焼き、牛バラ肉のトマト煮込み マレンゴ風、デザート、コーヒー又は紅茶(8,800円、税込み)
ディナータイムコースメニュー「ノースウィング」: 2種のアミューズブーシュ、キャビア、蟹、ゆり根のガトー、フォアグラのカラメリーゼと蕪のソテー、鮟鱇とほうれん草のファルス 甲殻風味バルサミコソース、国産牛フィレ肉のグリル、デザート、コーヒー又は紅茶(13,200円、税込み)
FCCJ Management