Friday, April 21, 2017, 18:30 - 21:00
Back by very popular demand, the FCCJ is delighted to welcome once again the surprising tastes of a region still fighting back from the devastation of March 11, 2011.
Come share the resilient spirit and great traditions of the region, as the top food producers and artisans from Iwate, Miyagi and Aomori spread their culinary delights once again for the enjoyment of our members alongside some of the most heavenly sake we've come across in Japan.
Members who marveled last year at the tender local guinea fowl, unique apple soup and succulent aburi beef sushi, will be happy to hear that many of the unique foods of the region will be on sale this year so that you can enjoy them at home.
Of course there will be samplings of the award winning cheeses from Tono produced by Tada Farms which were so popular last year, they immediately found their way on to the deluxe cheese plate at FCCJ.
Don't miss the wonderful surprises of a region's culinary originals which are now capturing the attention of the world.
The event sold out quickly last year. Book early!
Tickets including tax are 3,500yen
Get your reservations in early. This will be a sell-out.
Please reserve in advance to help us make the appropriate preparations (3211-3161 or http://www.fccj.or.jp). Reservations canceled less than 24 hours in advance will be charged in full. Reservations and cancellations are not complete without confirmation.
F&B Committee
北東北にっぽん市
「奥の道 うまみ満つ」
2017年4月21日(金)18:30‐21:00
2011年の地震と津波の破壊から立ちあがりました。我々はあらゆるところで創造を加速させていきます。
この北東北にっぽん市では、青森・岩手・宮城の生産者の方々の情熱と研究により素晴らしい食材がまた今年も集まってきました。
2017年5月にはJR東日本の超豪華列車「四季島」が走ります。そこに選ばれた食材を皆様にご紹介いたします。
前沢牛の炙り寿司、遠野ラクレットチーズ、狐崎港の牡蠣、短角牛のサイコロステーキ、ホロホロ鳥のローストなどなど、素晴らしい食材ばかり取り揃えました。昨年は、これらの食材は購入することが出来ませんでしたが今回は特別に現金でのみ購入可能となりました。
皆様お誘いあわせの上ご参加をお待ちしております。
満席が予想されますので、お申込みは今すぐ電話でフロントへ(3211)3161またはOn-line(http://www.fccj.or.jp/)でどうぞ。
24時間以内のキャンセルはフルチャージとなります。
予約及びキャンセルは、予約担当者からの確認が完了した時点で正式な予約及びキャンセルとなります。
参加費:3,500円(税込)
料飲委員会