Christmas Lunch & Dinner
24th & 25th December, 2022

The FCCJ's three-star and Iron Chef Shimizu has prepared a savory lunch and an elegant dinner for Christmas celebrations in the Pen & Quill dining on both Saturday, December 24th, and for Christmas Day, December 25th.

== Christmas Lunch ==

To be served Christmas Eve and Christmas Day from 11:45 a.m. until 15:00 p.m.
(Last Order 13:30)

Christmas Lunch Menu
<Amuse> Red Bell Pepper Bavarois with Sevruga Caviar
<Appetizer> Sautéed Foie Gras and Apple with Calvados Sauce
<Fish> Meunière of Fresh Scallops with American Sauce
<Soup> Shogoin Turnip Soup
<Meat> Grilled Wagyu Sirloin with Marron Cognac Sauce
<Dessert> Caramelized Oranges and Pistachio Brûlée
<Drink> Coffee or Tea
 Price 8,000 yen plus consumption tax

== Christmas Dinner ==

To be served Christmas Eve and Christmas Day evening from 6 p.m. until 9 p.m.
(Last Order 20:30)

Christmas Dinner Menu
<Amuse> Eel Stewed in Red Wine “ MATELOTE ”
<Appetizer> Foie Gras Royal, La Tour Style
<Appetizer> Lobster and Consommé Jelly with Sevruga Caviar
<Fish> Roasted Sea bass Wrapped in Pie with Choron Sauce
<Soup> Consommé Soup with Truffle
<Meat> Roasted Beef Rib Loin Wrapped in Rock Salt with 4 Types Pepper Sauce
<Dessert> Timbale Elysée Caramelized with Orange
<Drink> Coffee or Tea
Petits Fours
Price of 15,000yen plus consumption tax

Please make your reservation with the front desk at 03-3211-3161 or front@fccj.or.jp as soon as possible walk-in reservations may be accepted depending upon availability.
Reservations cancelled less than 48 hours in advance will be charged in full.  Reservations and cancellations are not complete without confirmation.

F&B Committee

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クリスマスランチとディナーのお知らせ
2022年12月24日(金)、25日(土)

FCCJの三ツ星シェフ清水がクリスマスを祝うメニーューを御用いたしました。
ご家族、ご友人をお誘いして是非お楽しみください。
皆様のお越しをお待ちしております。


12月24日(金)
クリスマスイブランチ 11:45-15:00 (ラストオーダー13:30)
クリスマスイブディナー 18:00-21:00 (ラストオーダー20:00)

12月25日(土)
クリスマスランチ 11:45-15:00 (ラストオーダー13:30)
クリスマスディナー 18:00-21:00 (ラストオーダー20:00)

クリスマスランチメニュー  
8,000円 (税込8,800円)

<アミューズ> 赤ピーマンのバロア セブルーガキャビアを添えて
<前菜> フォアグラと林檎のソテーカルヴァドスソース
<魚> フレッシュ帆立貝のムニエルアメリケーヌソース
<スープ> 聖護院かぶらのスープ
<肉> 和牛サーロインのグリルマロンコニャックソース
<デザート> オレンジのキャラメリゼとピスタチオのブリュレ
<お飲物> コーヒー又は紅茶

クリスマスディナーメニュー  
15,000円 (税込16,500円)

<アミューズ> ウナギの赤ワイン煮込み“マトロット”
<前菜1> フォアグラのロワイヤルラトゥール風
<前菜2> オマール海老とコンソメジュレセブルーガキャビアを添えて
<魚> スズキのパイ包み焼きショロンソース
<スープ> トリュフ入りコンソメスープ
<肉> 特選リブリースの岩塩包み焼き4種類のペッパーソース
<デザート> オレンジキャラメリゼのタンバルエリーゼ
<お飲物> コーヒー又は紅茶
小菓子

フロントデスク 03 3211-3161 またはオンライン http://www.fccj.or.jp にて予約を受け付けます。48時間以内のキャンセルは、全額御請求となりますのでご了承ください。