Tokyo Sinfonia Stimulating Italian Spring Serenade with Fine Dining
May 19, 2023 from 18:30-21:00

On Friday evening, May 19, the FCCJ Food & Beverage Committee will proudly present another chapter in the perennially popular series of FCCJ dinner-concerts in the Pen & Quill dining room.

The 69th dinner-concert programme features a menu of traditional Italian dishes and music of Verdi, one of the country's most famous composers.

Interspersed between mouth-watering courses of seasonal cuisine from the FCCJ kitchen - Roasted Sangen Pork Loin finished with Italian Salsa Tonnato, Roman Sea Bass and Shellfish Acqua Pazza, and Sicilian Lemon Tart with Blood Orange Juice - our Italian Spring Serenade spices the evening with characteristic works of Verdi, including Nabucco: Prelude, Sicilian Vespers: Sinfonia, and La Traviata: Prelude & Introduction - performed live by Robert Ryker and the strings of the Tokyo Sinfonia.

The dress code ranges from graciously smart casual to charmingly formal. Combining aspects of both a delightful dinner and a captivating concert, the hugely enjoyable series of entertaining evenings has won praise for its imaginative programming, inviting presentation, and friendly rapport with the audience.

It is a memorable way to entertain a friend, colleague or client. They’ll never forget it - nor will you.
Priority seating and preferred pricing is accorded to FCCJ members charging their Club account.
For enquiries and reservations, kindly enquire at the FCCJ Front Desk.

FCCJ members' special price - 8,500 yen per person (all-inclusive)
Please make your reservation at 03-3211-3161 or online at https://www.fccj.or.jp.
Required: Face mask • Temperature check • Hand sanitization • Social distancing
Cancellations received less than 48 hours before the event will be charged in full.
Tickets are selling quickly, so please reserve early to avoid disappointment.

The Food and Beverage Committee

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東京シンフォニア  イタリアン・スプリングセレナーデ ディナーコンサート
2023年5月19日 (金) 18:30-21:00

ディナーコンサートでは、コースディナーとオーケストラが奏でる豊かなサウンドを、エレガントな雰囲気の中にもリラックスしてお楽しみいただきます。

第69回のメニューは、新緑の鮮やかな5月に、緑にちなんでヴェルディの音楽とイタリアンディナーで、お客様をイタリアの春へと誘います。
ディナーと演奏を交互にご提供するユニークなスタイル。ロバート・ライカー指揮、東京シンフォニアによる演奏です。
サルサトンナートで仕上げた三元豚のロースのロースト、『ナブッコ:前奏曲』、
スズキと魚貝のアクアパッツァ,『シチリアの晩鐘:シンフォニア』、
シチリアレモンタルト ブラッドオレンジジュース、『椿姫:前奏曲と序奏』、コーヒー・紅茶。

服装はエレガントなカジュアルなど心地よくドレスアップを。
クラシックコンサートが初めての方も、ご家族、ご友人、お客様とご一緒に、またはお一人でもお気軽にどうぞ。

会員様へは料金とお座席のご優待がございます。お申し込みはフロントデスクまでお願いいたします。

チケットの価格は1人様8,500 円(税込)でメンバーのゲストも同額となります。
御予約は、フロントデスク 03 3211-3161 またはオンライン https://www.fccj.or.jpにて御予約を受け付けます。
48時間以内のキャンセルは、全額御請求となりますので御了承ください。

フード&ビバレッジ委員会