Thanksgiving Dinner
Thursday November 26, 2020
17:30-22:00(L.O. 20:30)

Thanksgiving is a holiday in several countries where it is a day of giving thanks for the blessing of the harvest.
At the FCCJ, our executive chef Bianconi Noe will be whipping up some wonderful dishes to help up us all celebrate. We expect you will not leave hungry. Find out why this is one of our best annual events, and be sure to join us for dinner!  Reservations recommended.
Dinner 7,000yen (7,700yen tax included)

Menu

Homemade Smoked Salmon with Asparagus and Hollandaise Sauce
Truffle Pork Pâté de Campagne with Salad
Traditional Lasagna
Roast Turkey with Chestnuts and Potatoes
Pumpkin Tart
Coffee or Tea

Please make your reservation with the front desk at 03-3211-3161 or front@fccj.or.jp
as soon as possible walk-in reservations may be accepted depending upon availability.

Reservations cancelled less than 48 hours in advance will be charged in full.
Reservations and cancellations are not complete without confirmation.

Food and Beverage Committee

サンクスギビングディナー
2020年11月26日(木) 17:30- 22:00 (ラストオーダー 20:30)

農作物の豊穣を祝うための祝日、“収穫感謝祭”この度、Pen & Quill Dining Roomでは、“収穫感謝祭”限定のコースをご提供いたします。
普段はご自宅で祝う事の多い皆様も、今年は是非FCCJにお越しになりませんか。
エグゼクティブシェフのブランコ-ニ・ノエが腕によりをかけた料理の数々をお届けいたします。

メニューは後程ご案内致します。

勿論“収穫感謝祭”を祝う習慣の無い方もこの日だけしかご用意しない料理を
お楽しみいただけますので、ご家族はもちろん、ご友人等、大切な方々とご一緒に御利用下さい。

スタッフ一同心よりお待ち申し上げております。

ディナー 7,000円 (税込7,700円)

メニュー

自家製スモークサーモンとアスパラガスのオランデーズソース添え
トリフポークのパテドカンパーニュ、サラダ添え
ラザニア
ローストターキー
パンプキンタルト
コーヒー又は紅茶

フロントデスク(03 3211-3161)またはオンラインhttp://www.fccj.or.jpにて予約を受け付けます。
48時間以内のキャンセルは、全額御請求となりますのでご了承下さい。

F&B委員会