FCCJ Thanksgiving Dinner
Thursday, November 24, 2022
17:30-22:00 (L.O. 20:30)

Dear Members!

Thanksgiving dinners are celebrated throughout the world to commemorate the harvest.

In Japan, for Thanksgiving Dinner, the FCCJ's brilliant Chef Tadaaki Shimizu has prepared a scrumptious dinner consisting of:

Appetizer
Pate de Campagne with salad, hazel nuts flavor

Soup
Shogouin Kabura Soup with Kintoki Carrots

Fish
Sauteed Red Snapper with Tomato Sauce

Meat
Roasted Turkey with Cranberry and Gravy Sauce

Dessert
Classic Pumpkin Tart

Coffee or tea

Price 8,000 yen plus 10% tax (8,800yen)

Enjoy this Thanksgiving!

Please make your reservation with the front desk at 03-3211-3161 or front@fccj.or.jp as soon as possible walk-in reservations may be accepted depending upon availability.
Reservations cancelled less than 48 hours in advance will be charged in full.  
Reservations and cancellations are not complete without confirmation.

The Food and Beverage Committee

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FCCJ サンクスギビングディナー
2022年11月24日(木)17:30-22:00(ラストオーダー20:30)

会員の皆様へ

農作物の豊穣を祝うための祝日、“収穫感謝祭”。この度、Pen & Quill Dining Roomでは、“収穫感謝祭” 限定のコースをご提供いたします。
普段はご自宅で祝う事の多い皆様も、今年は是非FCCJにお越しになりませんか。シェフの清水忠明が腕によりをかけた料理の数々をお届けいたします。

勿論“収穫感謝祭”を祝う習慣の無い方もこの日だけしかご用意しない料理をお楽しみいただけますので、ご家族はもちろん、ご友人等、大切な方々とご一緒に御利用下さい。スタッフ一同心よりお待ち申し上げております。

ディナー 8,000 円 (税込み 8,800 円)
フロントデスク 03-3211-3161 またはオンライン http://www.fccj.or.jp にて予約を受け付けます。
48時間以内のキャンセルは、全額御請求となりますのでご了承ください。

フード&ビバレッジ委員会