Announcement: Main Bar's New Tea Time Menu and
Delicious Light Meal Additions

We are delighted to announce some delectable additions to our Main Bar menu.  With the continuing State of Emergency, the Bar will still be calling last orders for dinner at its current 7 p.m. However, our food service partner, W&D, has been doing an exceptional job serving Correspondents’ Lunches and reasonable set dinners which have garnered tremendous kudos from our members. The ’a’ la carte selection is gradually expanding and expected to be ready for a full launch by the time the pandemic restrictions are lifted.

Starting tomorrow, March 10th, the Main Bar will offer a Tea Time food service with a tasty selection of light meals and snacks to accompany your afternoon refreshments.  Come sample Executive Chef Shimizu's famous soups, salads, classic burgers, quiche and his unforgettable apple pie, now served daily in the Main Bar from 2 to 5 p.m.

We look forward to welcoming you to the new Tea Time at the FCCJ.

FOOD AND BEVERAGE COMMITTEE

Correspondents Lunch menu fro March 10 through March 16

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Barでの新しいティータイムメニュー(軽食メニュー)の
提供開始についてのお知らせ

3月10日よりメインバーでは、午後の軽食をお楽しみいただけるティータイムのサービスを準備いたしました。 清水エグゼクティブシェフの有名なスープ、
サラダ、クラシックなハンバーガー、キッシュ、忘れられないアップルパイなどを毎日午後2時から5時までメインバーでお召し上がりいただけます。

FCCJの提案する新しいティータイムへ 皆様の御参加をお待ちしております。

そして、アラカルトのセレクションは徐々に拡大しており、パンデミックの規制が解除される頃には本格的なサービスを開始できるようになる予定です。

御期待下さい。

F&B委員会