Thursday, November 28, 2019, 17:30 - 22:00

FCCJ Thanksgiving Dinner
Thursday November 28, 2019
17:30-22:00(L.O. 20:30)

Thanksgiving is a holiday in several countries where it is a day of giving thanks for the blessing of the harvest.
At the FCCJ, our executive chef Bianconi Noe will be whipping up some wonderful dishes to help up us all celebrate.
We expect you will not leave hungry.
Find out why this is one of our best annual events, and be sure to join us for dinner! Reservations recommended.

Dinner 7,000yen (7,700yen)
(Menu)
Fried Burrata Cheese in Cheese Truffle sauce
Bpi Sea Urchin Vichyssoise soup
Pumpkin Risotto

Please choose one of the following dishes:
L-bone Steak with Roast Potatoes
or
Traditional Thanksgiving Turkey served with Seasonal Vegetables and all the fixings

each offered with
Bread
Pumpkin Pie
Coffee or Tea

Please sign up as soon as possible by calling the Reception Desk, 03-3211-3161 sending text message to front@fccj.or.jp or online reservation through the Club's web site, http://www.fccj.or.jp.
Walk-in reservations may be accepted depending upon availability.
Reservations cancelled less than 72 hours in advance will be charged in full.
Reservations and cancellations are not complete without confirmation.

Food and Beverage Committee

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FCCJ サンクスギビングディナー
2019年11月28日(木)
17:30-22:00(ラストオーダー20:30)

農作物の豊穣を祝うための祝日、"収穫感謝祭"この度、Pen & Quill Dining Roomでは、"収穫感謝祭"限定のコースをご提供いたします。
普段はご自宅で祝う事の多い皆様も、今年は是非FCCJにお越しになりませんか。エグゼクティブシェフのブランコ-ニ・ノエが腕によりをかけた料理の数々をお届けいたします。
勿論"収穫感謝祭"を祝う習慣の無い方もこの日だけしかご用意しない料理をお楽しみいただけますので、ご家族はもちろん、ご友人等、大切な方々とご一緒に御利用下さい。
スタッフ一同心よりお待ち申し上げております。

ディナー 7,000円(7,700円)
チーズトリュフソースの入ったブラッターチーズのフライ
ウニ入りビシソワーズ
南瓜のリゾット

2種類からの選択:
Lボーンステーキ、ローストポテト添え
もしくは
七面鳥のロースト、スタッフィングと季節の野菜、クランベリーソース添え

双方共通の提供となるのは
パン
南瓜のパイ
コーヒー又は紅茶
です。

フロントデスク(03-3211-3161)またはオンライン(http://www.fccj.or.jp)にて予約を受け付けます。
72時間以内のキャンセルは、全額御請求となりますのでご了承ください。

F&B委員会